Lukijat

Nyt blogissani

Nyt blogiini on tullut uusi ulkoasu! Mitäs olette mieltä?

perjantai 28. lokakuuta 2011

Halloweeeeeeeeeeenn....

Kultaista halloweenin odotus päivää kaikille.


Nyt täytyy ihan omaksi hämmstykseseni sanoa, että tämä postaus kirjoitetaan 10.56 ja olen juuri herännyt! Voi että! En oo ikinä nukkunu näin pitkää! Mut kai se ikä tuo tätä aamu-unisuutta... kai? :S Mutta, nyt tämä on sitten minulle aivan aamu postaus :D

Tänään on kultispäivä! Muistaahan kaikki mitä se tarkoittaa? Voitte, käyttää kaikkia toimintoja, sisustaa majaa ja ostaa vatteita! Voitte ratsastaa hevosella ja yksisarvisella, ja tietty ajaa autoilla :) Muistakaas myös ruokkia lemmikkinne ;) Hurjan hauskaa kun kaikki taaspääsevät bilettämään. Nyt on luvassa varmaan sadat bileet ennenkuin saadaan kunnolla halloweenkaan käyntiin ;)


Aijaijjai! ♥ Tuo huone on ihanan... karmiva? Halloween on tulossa ja SPindin on fiiliksissä :D Tekisin videon jos vain aika riittäisi... Katsotaan ;)

Ja tas on tullut ylisöpökarmivia asuja kuvastoon!


Ja jos heität toista tuon puvun pitäjää, saat hänet punastumaan. Eikös ole söpöä :3


Ja noiden pukujen mötä selvisi tämän piirrustuksen idea! Nimittäin lili oli käynyt näyttämässä näitä Paulille, koska halusi tietää, ovatko ne tarpeeksi karmiva ja oli saanut pojan ihan itkemään. Sitä ei oltu varmastikkan arkoitettu niin :( Mutta nyt kaikki on taas hyvin :)

Spindi

Ps. Nyt en taida vaihtaa ulkoasua halloweenin takia... käykös tämä? Tämä on tälläinen... söpö puoli halloweenista? MOnilla on niin karmivia, että minun blogini hiukan pehmittää tunnelmaa :3

3 kommenttia:

  1. Tää ulkoasu on hyvä, jätä vaan ;) Mullakaan ulkkis ei oo mitenkään halloweeni, tein sen kyl mut otin heti pois kun ei se ollu yhtään hyä :/ Uus on kyl ainakin musta parempi... Vaik ei ookkaan mitenkään hallowiini :3 Tää sun on kertakaikkiaan ihana :)

    VastaaPoista
  2. Millä ohjelmalla sä teet nuo sun kuvas?Olis kiva tietää.
    T:sara132

    VastaaPoista
  3. Tillervo - Kiitos :) Sun on aina ihanii ♥

    Intsukka - Mulla ei oo mitää photoshoppia tai mitään, teen nuo ihan gimpillä

    VastaaPoista

Muista kommentoida! Älä painosta Spindi! Mutta muistakaas kommentoida! Nyt hiljaa Spindi! Äääh... Kommentoikaa nyt vaa...

Kommenttejen tarkkailu on päällä sen takia, että en halua jättää huomaamatta ainuttakaan! Kyllä minä luotan teihin kaikkiin, ja halankin siksi lukea jokikisen!