Lukijat

Nyt blogissani

Nyt blogiini on tullut uusi ulkoasu! Mitäs olette mieltä?

tiistai 27. joulukuuta 2011

Paluu arkeen...


Moikka taas.

Tiedättehän te että kun aloitan jonkun jutun, ensiksi minut valtaa kuume tehdä vain sitä ja ainoastaan sitä, montaertaa päivässä ja suunnittelen kaiken moista jo viikkoja eteenpäin? No jos ette tiedä niin nyt tiedätte (; No nyt sitten minut valtasi panfu-bloggaus kuume. Piirtelin eilen pandoja ja etsin sitä omaa tyyliäni. Joten mitäs sanotte tuosta? Jos alottaisin tekemään tuon tyyppisiä? Olisikko minkään näköisiä? Minulla on jo isompikin (tietysti hiukan erinäköinen) ylikseen. Kertoilkaas milipiteenne ;) Toisaalta se kyllä saattaa tulla vaikka ette tykkäiskää >) Riippuu saanko tehtyä sen, koska tuo tulostin, monistin, skanneri... monitoimi kone? No kuitenkin sensellainen kone joka tekee kaikkea :o On taas päättänyt hajota pikkuisen ja nyt pitäis se kuva taas skannaa -.-' Tää on rankkaa :D Mut selvitää ku se on nii ihanaa <3




Ja nyt on sitten joulut juhlittu panfussakin ja päästään uudenvuoden viettoon! Sitäkin juhlitaan taas panfu tyyliin oikein kunnolla, nimittäin peräti viiden päivän ajan! :O Huisan paljon biletystä, muistakaas levätä välissä ;D Ja jos majastanne puuttuu jotain nii nämä kalusteet viimeistää täyttävät fiiliksen ja kaikki voivat viettää uuttavuotta majassaan!        Miten te olette suunnitelleet viettävänne uudenvuoden? Me menemme kummisetäni perheelle (niinkuin jokavuosi) ja sieltä käsin sitten vietämme uuttavuotta. Ammutaan raketteja ja syödään nakkeja ja ranskalaisia, aina se sama vanha kaava ;D       Mitkäs ovat teidän suunnitelmat? Kertokaas :)

Onkos teilläkin ollut vuosisadan myrsky? Meillä päin puita kaatuii ja oksia lensi. Roskaa oli jokapaikassa ja tavaat liihotteli pitkin ilmoja. Todella pelottava lähteä kohti harjoituksia sinne tuiskuun. Nähtiin kun yks puu katkesi :o Ja kävinhän minäkin jo hiukan viemässä koiraakin... metsään vaikka sinne vartavasten kiellettii menemästä! Kapinallista >8D Mutta ehjänä säilyttiin, muutaman kerran säikähdettiin ja koneelle päästiin ;)




Tassut korkealle!
                  Spindi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista kommentoida! Älä painosta Spindi! Mutta muistakaas kommentoida! Nyt hiljaa Spindi! Äääh... Kommentoikaa nyt vaa...

Kommenttejen tarkkailu on päällä sen takia, että en halua jättää huomaamatta ainuttakaan! Kyllä minä luotan teihin kaikkiin, ja halankin siksi lukea jokikisen!