Lukijat

Nyt blogissani

Nyt blogiini on tullut uusi ulkoasu! Mitäs olette mieltä?

torstai 20. lokakuuta 2011

PALJON limpparia!

Moikka kaikki.


Ja TAAS onpi tullut taukoa postauksille... Mutta eihän senyt huonoa meinaa... :S

Mutta siihen mihin jäimme... hmmm... *käy kattomassa blogista* NIIN! Elikkäs, alus oli ihan ulkona kaikesta, ei saanut mitään signaalea, joten kotiin meneminen oli mahdotonta! Ja kun professori tulu katsomaan... noh eisiihen professoria olisi tarvittu, vaan siivooja! Max a Napasapa oli siivotessa, vain laittanut kaiken television alle, ja nyt se sitten oli kostautunut. :D Onneksi siivoamalla asia hoitui ;D Ja nyt Napasapa onkin jo lähdössä kotiin päin :) Tulee kyllä ikävä pientä vihreää ystäväämme :') Kuitenkin että se olisi mahdollista, on meidän kerättävä 15 000 limupulloa, jotta tankki yäyttyy. Joten eikun keräilemään. En ole ehtinyt itse tekemään koko tehtävää, joten en taida ehtiä/jaksaa enää tässä vaiheessa tehdä tehtävää loppuun, mutta hoitakaa te ahkerasti se loppuun! :)

Spindi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista kommentoida! Älä painosta Spindi! Mutta muistakaas kommentoida! Nyt hiljaa Spindi! Äääh... Kommentoikaa nyt vaa...

Kommenttejen tarkkailu on päällä sen takia, että en halua jättää huomaamatta ainuttakaan! Kyllä minä luotan teihin kaikkiin, ja halankin siksi lukea jokikisen!