Lukijat

Nyt blogissani

Nyt blogiini on tullut uusi ulkoasu! Mitäs olette mieltä?

tiistai 3. tammikuuta 2012

Oma harrastus saapui panfuun!

Heippa pandaset!

                                       

Niinkuin moni tietääkin, oma rakas harrastukseni on taitoluistelu. Ja nyt panfu on löytänyt harrastukseni! :D Nimittäin Lili on nyt suunnitellut selkeästi taitoluistelu asuja. Minulle ainakin sujahtaa kohta tuollaiset luistimet! Ne on niiiiin suloiset :3 Ja onhan tuo mekkokin aivan todella upea!

Huono kuva, eikä toi näytä millekkää X_X

Ja tuossa onkin sitten oikea luistelu puku :D Tuo päällä (uskokaa tai älkää) minä luistelen jäällä. Mun musiikki on pirates of the caribbean elokuvista sellanen jännä verso siit teema musasta, joten sain ihanan merirosvo puvun <3 Oon nii rakastunu noihi pussi hihoihin ö.ö




Mutta jotta aihe ei ihan vallan putoa panfusta, palataan sinne. Mutta luistelua ei unohdeta :D Nimittäin nyt Maxin ja Ellan pikku kärhämä luistelusta joka syttyi viimevuonna, sai hiukan kipinää. Onneksi ehkä jopa hiukan toiseen suuntaan!

 Nimittäin, viimevuonna kun Ella Maxin petuksella oppikin aivan uskomattoman hyväksi luistelijaksi ja löi Maxin piruetti ennätyksen, Max ei pitänyt siitä. Nyt asenne paranee, ja Maxin on oppinut uutta! Kuitenkaan tämä luistelu ei ole ihan Maxin juttu. Mikäs on  Maxin uttu? No Maxhan on meidän kovin salapoliisi! B) Nytkin Kamaria on aivan huolesta kipeänä panfun puolesta! Hänen kristallipallonsa savuaa, ja sitä käy aina ennen kun jotain ei-niin-mukavaa ilmestyy kristallipalloon! Max on kuitenkin menossa heti huomenna moikkaamaan Kamariaa ja ottamaan selvää mitä on tapahtumassa! Ja me autamme tietysti niinpaljon kuin vain voimme!




♥:llä Spindi

1 kommentti:

  1. Tännekkin on tullut siis postauksia. Hyvin sopii tuo Pirates of the caribbeans musiikki tuohon pukuun. Miten Lili osaa noin hyvin suunnitella pukuja?

    LauraGirl

    VastaaPoista

Muista kommentoida! Älä painosta Spindi! Mutta muistakaas kommentoida! Nyt hiljaa Spindi! Äääh... Kommentoikaa nyt vaa...

Kommenttejen tarkkailu on päällä sen takia, että en halua jättää huomaamatta ainuttakaan! Kyllä minä luotan teihin kaikkiin, ja halankin siksi lukea jokikisen!