Lukijat

Nyt blogissani

Nyt blogiini on tullut uusi ulkoasu! Mitäs olette mieltä?

perjantai 14. lokakuuta 2011

Kaikkea kivaa!

Heippa taas pandasille! :D


Tiedättehän että Spindinne on AIVAN joulu-pandoja! Hössötän joulusta koko vuoden ja nautin täysin siemauksin kun se on kohdalla! :) Aaaaah.... Joulu on ihana. Mutta ennen joulua on yksi juhla josta Spindinne jaksaa hömpöttää ;) Arvaattekos mikä se on? No Halloween tietty! Olen ihan fiiliksissä halloweenistä! Illat, aamut ja yöt on ihanan pimeitä ja kylmiä. Ja kuu näkyy hienosti pilvien lomasta.... Ihanaa sanon minä :) Ja tämän ihan juhlan innoittamana tulee uusin värityskuvanikin ;)


Elikkäs tämän saatte kopioida omalle tietokoneellenne, värittää ja vaikkapa liittää omaan ylikseen ;) Voisitte kuitenkin mainita että panda on minun tassuista.. :)

Olen saanut blog i likejä nyt jo ainakin kahdelta :O JOten taidmpa nyt väsä sellaisen postauksen.



Hevostytsyltä - Joop ja sit annan sen Spindille! Koska blogisi on aivan mahtava ja bloggaat niin niin hyvin! ;D

Spindin panfu-blogille, sillä täälä on aina ihana ulkoasu, että postaukset. Postaukset ovat huolellisesti tehty ja ne ovat sopivan pituisia. Blogissa on monen monta sivua ja Spindi on taitava piirtämään ja Panfussa hauska, avulias, kiltti ja ihana panda. Tämän pandan olisi pitänyt saada jo aikoja sitten minulta awardi, mutta aina se on tullut muile. Mutta nytten annan sen Spindille. xD

Kiitos kauniista sanoistanne :')

Ja eteenpäin tämä menee:

Pokottimen blogi - Tämä blogi on hienosti kirjoitettu ja ulkoasu on aina huolellisesti mietitty ;) Täällä jaksaa aina vierailla!

Andromedan blogi - Tämän blogin tekstit on sellaisia, että niitä jaksaa lukea. Sopivan mittaisia, ja hauskoja. Ulkoasu miellyittää silmää :) Itse bloggarikin on hirmuisen mukava ;)

Panfu blogi suomi - Tämä blogi on alunperin saanut kaikki tekemään blogeja, myös minut ;) Sillä on varmasti suomen panfu blogeista suurin lukija määrä o.o Aina hauskaa luettavaa! Tälle blogille ei kaiketi tavallaan saisi antaa tätä, mutta minusta se ansaitsee sen ;)

Blog I like AWARDin säännöt: 

Kun saat Blog I like Awardin
  • kopioi se oman blogisi postaukseen
  • kerro keneltä sen sait
  • vastaa kolmeen kysymykseen: Kuinka aloitit bloggaamisen? Mistä pidät eniten bloggaamisessa? Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
  • kero perusteluineen mille kolmelle blogille jaat sen edelleen (yritä keksiä erilaisia perusteluja)
  • ilmoita näille bloggareille kommenteissa, että voivat kopioida merkin ja nämä säännöt omaan blogiinsa
  • Lisää jokaisen blogin linkki

Nyt taida menä piirtämään jännitykseeni ;) MInulla on huomenna kauden avaus kisat ja minua jännittää ihan kauheasti! o.o Mutta kuitenkin odotan kisoja hirmuisesti! :3 Joten koitan pärjätä :)

Spindi

3 kommenttia:

  1. Mäkin annoin blogin muistaakseni joskus kans Panfu blog Suomelle :D Ei sitä kai missään laissa kielletty ole, blogihan se on siinä missä muutkin. Jep, jos sille vois liittyy lukijaks, sil ois ainakin tuhat ja sata seuraajaa o.o

    VastaaPoista
  2. Juup.. Spindi sun blogi on IHAN mahtis :) Sekä, sun ylis on tosi kaunis, ja ulkoasu yleensäkin kahean selkeä, helppolukuinen mutta silti sitä ihanaa.. säpsettä on :)

    Tota, mikä fontti sulla on? Haluasin kenties kirjoittaa tuollaisella fontilla blogiini. Mutta saatan pysyäkkin ihan omassa Trebuchetissani ♥

    Odottelen pikaista vastausta

    T. Xalia

    VastaaPoista
  3. Tillervo - Niin olisi! :D

    Xalia - Kiitos kovasti :) Fontti taitaa juuri nyt olla tuo Droid Sans ;)

    VastaaPoista

Muista kommentoida! Älä painosta Spindi! Mutta muistakaas kommentoida! Nyt hiljaa Spindi! Äääh... Kommentoikaa nyt vaa...

Kommenttejen tarkkailu on päällä sen takia, että en halua jättää huomaamatta ainuttakaan! Kyllä minä luotan teihin kaikkiin, ja halankin siksi lukea jokikisen!